Oppimaisemafestivaali 2017

Loading Loading...

Ajankohta 3.5.2017 - 4.5.2017
Aika
Kesto
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


Tavoite

Saada tietoa ja ideoita oppilaitostilojen ja oppimisympäristöjen suunnitteluun ja niiden uudistamiseen uusien opetussuunnitelmien ja tutkintojen perusteiden sekä uudistuvien työtapojen näkökulmasta

Kenelle kurssi soveltuu

Yleissivistävän ja ammatillisen koulutuksen järjestäjät, toimitilojen ja oppimisympäristöjen käyttäjät ja suunnittelijat. Lisäksi tilatoimen ja sivistystoimen virkamiehet sekä päätöksentekijät

Teemat

Uudistuvat työtavat ja oppimisympäristöt
Esimerkkejä avoimista ja joustavista oppimaisemista
Luentoja ja osallistavaa työryhmätyöskentelyä
Tietoiskuja ja hanke-esittelyjä

Ohjelma

Ohjelma löytyy sivun oikeassa ylälaidassa olevan linkin kautta.

*** Muutokset ohjelmaan mahdollisia***

Yhteistyötahot

Oppimaisema.fi
Isku Interior Oy
Kinnarps Oy
Lekolar-Printel Oy
Martela Oyj

Tausta

Oppimaisemafestivaali on uusi, kansainvälinen, inspiroiva, hauska – erilainen tapahtuma oppimisesta ja oppimisympäristöistä sekä uusista innovaatioista ja toimintakulttuurin muutoksesta kiinnostuneille. Tule, nauti, verkostoidu ja opi!

Tilaisuuden näyttelyssä on esillä monipuolisia ideoita ja mahdollisuuksia uudenlaisten inspiroivien ja viihtyisien oppimisympäristöjen tekemiseen.

Ilmoittautuminen

• Ilmoittautuminen Ilmoittaudu-linkin kautta

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme ystävällisesti kertomaan mihin työpajoihin mahdollisesti osallistut, osallistutko iltatilaisuuteen, laskutusosoitteen, sähköpostiosoitteen sekä mahdollisen erityisruokavalion. Osallistujat otetaan tilaisuuteen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lähetämme virallisen vahvistuskirjeen sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Osallistumismaksu

440 € + alv 24 % ilmoittauduttaessa 5.4.2017 mennessä ja sen jälkeen 490 € + alv 24 %. Osallistumismaksu sisältää ohjelman ja siihen kuuluvat tarjoilut, myös iltatilaisuuden. Muista mahdollisista kustannuksista osallistujat vastaavat itse. Lasku lähetetään tilaisuuden jälkeen osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.

Peruutusehdot

10–3 päivää ennen tilaisuutta tehdystä peruutuksesta veloitamme 30 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen tai jätetään kokonaan tekemättä, perimme koko osallistumismaksun, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta poisjäännin perusteeksi. Peruutus tehdään kirjallisesti. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Koulutuspaikka

Scandic Marina Congress Center
Katajanokanlaituri 6
00160 Helsinki

Majoitus

Osallistujat varaavat ja maksavat majoittumisensa itse suoraan hotelliin.

Tilaisuudelle on varattu huonekiintiö hotelli Scandic Grand Marinasta. Jokainen varaa huoneensa itse osoitteessa www.scandichotels.fi varaustunnusta BOPE020517 käyttämällä 18.4.2017 mennessä. Huoneita on saatavilla hotellin varaustilanteen mukaan. Huonehinnat 130 €/1 hh/vrk ja 150 €/2 hh/ vrk. Huonehintaan sisältyy buffetaamiainen ja langaton nettiyhteys.

Kysy lisätietoja

Ilmoittautumiseen ja järjestelyihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä koulutuskoordinaattori Anne Pakkaseen, anne.pakkanen@oph.fi, puh. 029 533 1346.

Sisältöön liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä koulutussuunnittelija Sari Stalderiin, sari.stalder@oph.fi, puh. 029 533 1295.