HYVINVOINTIAREENA 2017 - Terveenä opintiellä

Loading Loading...

Ajankohta 14.9.2017 - 15.9.2017
Aika
Kesto
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


Tavoite

Tarjota yhteinen keskustelu- ja oppimisfoorumi esiopetuksessa, perusopetuksessa, lukiokoulutuksessa, ammatillisessa koulutuksessa sekä korkea-asteella oppilaiden ja opiskelijoiden hyvinvoinnin parissa työskenteleville.

Levittää hyviä käytäntöjä, toimintamalleja ja tutkimustietoa sekä tukea monialaista yhteistyötä oppilaiden ja opiskelijoiden hyvinvoinnin ja oppimisen edistämiseksi.

Kenelle kurssi soveltuu

Esiopetuksessa, perusopetuksessa, lukiokoulutuksessa, ammatillisessa koulutuksessa sekä korkea-asteella opiskelevien hyvinvoinnin parissa työskentelevät:
- opiskeluhuollossa toimivat koulu- ja opiskeluterveydenhuollon vastuuhenkilöt, lääkärit ja terveydenhoitajat, psykologit ja kuraattorit
- korkeakoulujen opiskeluterveydenhuollon vastuuhenkilöt, lääkärit, terveydenhoitajat sekä opintopsykologit ja sosiaalialan ammattilaiset
- koulujen ja oppilaitosten rehtorit, opettajat, erityisopettajat, kouluavustajat, opinto-ohjaajat
- koulutuksen ja opetuksen järjestäjien, kuntien sivistys-, sosiaali- ja terveystoimen edustajat, johto ja luottamushenkilöt
- oppilas- ja opiskelijajärjestöjen, oppilas- ja opiskelijakuntien sekä vanhempainyhdistysten edustajat
- nuorisotyöntekijät sekä vapaa-ajanohjaajat ja asuntolanhoitajat
- koulujen ja oppilaitosten kanssa yhteistyötä tekevät muut kuntien ja erityispalveluiden työntekijät, järjestöjen, seurakuntien edustajat sekä kehittäjät ja tutkijat

Ohjelma

Ohjelma löytyy sivun oikeassa ylälaidassa olevan linkin kautta.


Hyvinvointiareenan verkkolähetys torstaina 14.9.2017 klo 11-12: Eriarvoistuvatko oppilaat ja opiskelijat?
Tervetuloa kuulolle torstaina 14.9.2017 klo 11-12, kun erikoistutkija Nina Halme, nuorisolääkäri Kristina Kunttu ja apulaisprofessori Juhani Rautopuro kertovat uutta tietoa koulu- ja opiskeluikäisten hyvinvoinnista ja oppimisesta.
Verkkolähetyksen osoite: https://prospectumlive.com/event/hyvinvointiareena
(Kopioi osoite selaimeesi!)
***
Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Yhteistyötahot

Opetushallitus toteuttaa tilaisuuden yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa.

Tausta

Hyvinvointiareena on uusi kansallinen koulutustapahtuma. Se toteutetaan joka toinen vuosi Opetushallituksen ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen yhteistyönä.

Hyvinvointiareena on tärkein valtakunnallinen oppilaiden ja opiskelijoiden hyvinvoinnin ja oppimisen edistämiseksi järjestettävä monialainen tapahtuma, joka yhdistää aikaisemmat tilaisuudet:
• Kouluterveyspäivät (THL)
• Opiskeluterveyspäivät (THL)
• Opiskeluhuollon kansalliset kehittämispäivät (OPH)

Ilmoittautuminen

• Ilmoittautuminen Ilmoittaudu-linkin kautta 21.8.2017 mennessä

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme ystävällisesti kertomaan
• osallistumisen rinnakkaisseminaareihin molempina seminaaripäivänä
• laskutusosoitteen
• sähköpostiosoitteen
• mahdollisen erityisruokavalion

Osallistujat otamme ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lähetämme virallisen vahvistuskirjeen sähköpostitse kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Osallistumismaksu

295 € + alv 24 % / 2 päivää ja 192 € + alv 24 % / 1 päivä

Osallistumismaksu sisältää ohjelman ja siihen merkityt tarjoilut.
Muista mahdollisista kustannuksista osallistujat vastaavat itse. Laskun lähetämme tilaisuuden jälkeen osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Peruutusehdot

10–3 päivää ennen tilaisuutta tehdystä peruutuksesta veloitamme 30 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen tai jätetään kokonaan tekemättä, perimme koko osallistumismaksun, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta poisjäännin perusteeksi. Peruutus tehdään kirjallisesti. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Koulutuspaikka

Messukeskus
Messuaukio 1
00521 Helsinki

Majoitus

Osallistujat vastaavat itse omista majoitusjärjestelyistään.

Tilaisuudella on varattu majoituskiintiö Holiday Inn Helsinki - Messukeskus -hotellista, joka sijaitsee Messukeskuksen yhteydessä.

Jokainen osallistuja varaa huoneensa itse 14.8.17 mennessä sähköpostitse my.reservation@restel.fi tai puhelimitse 020 055 055 (0,17€ /puh + 0,75 €/min + pvm/mpm). Varattaessa tulee mainita kiintiökoodi Hyvinvointiareena 2017

Huonehinnat 129 €/1 hh/vrk ja 154 €/2 hh/vrk. Huonehinnat sisältävät aamiaisen, saunan, kuntosalin käytön, maksuttoman Internet-yhteyden sekä arvonlisäveron.

Kysy lisätietoja

Ilmoittautumiseen ja järjestelyihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä koulutuskoordinaattori Anne Pakkaseen, anne.pakkanen@oph.fi, puh. 029 533 1346.

Sisältöön liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä koulutussuunnittelija Jari Kiriloffiin, jari.kiriloff@oph.fi, puh. 029 533 1357.