I Varhaiskasvatuspäivät - Den första nationella konferensen om småbarnspedagogik

Loading Loading...

Ajankohta 15.3.2017 - 16.3.2017
Aika
Kesto
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


Tavoite

Koulutuspäivien tavoitteena on tukea varhaiskasvatuksen ammattilaisia varhaiskasvatussuunnitelman toteuttamisessa ja varhaiskasvatuksen pedagogiikan kehittämisessä.

Kenelle kurssi soveltuu

Varhaiskasvatuksen erilaisissa hallinnon, johtamisen, kehittämisen ja opetuksen tehtävissä toimivat asiantuntijat ja varhaiskasvatuksen kouluttajat.

Teemat

Koulutuspäivät tarjoavat osallistujille ajankohtaista tietoa varhaiskasvatuksen yhteiskunnallisesta merkittävyydestä Euroopassa ja Suomessa. Koulutuspäivät sisältävät mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä mahdollisuuksia syventyä työpajoissa uudistuneen varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden teemoihin. Varhaiskasvatus on koulutusjärjestelmämme kivijalka. Opetushallitus haluaa rakentaa vuosittaisista varhaiskasvatuspäivistä foorumin alan kehittämisen tueksi.
Seminariets huvudspråk är finska. Det finns parallellgrupper på svenska.

Ohjelma

Ohjelman löydät sivun oikeassa yläkulmassa olevasta linkistä.

*** Muutokset ohjelmaan mahdollisia***

Ilmoittautuminen

• Ilmoittautuminen Ilmoittaudu-linkin kautta

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme antamaan seuraavat tiedot:
• osallistuminen rinnakkaisiin työpajoihin
• osallistuminen iltahetkeen
• laskutusosoite, sähköpostiosoite ja mahdollinen erikoisruokavalio.

Lähetämme virallisen vahvistuskirjeen sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Hinta

355,00 EUR + alv 24%
Osallistumismaksu sisältää koulutuksen ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Muista mahdollisista kustannuksista osallistujat vastaavat itse. Lasku lähetetään osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen tilaisuuden jälkeen. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Peruutusehdot

10–3 päivää ennen tilaisuutta tehdystä peruutuksesta veloitamme 30 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen tai jätetään kokonaan tekemättä, perimme koko osallistumismaksun, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta poisjäännin perusteeksi. Peruutus tehdään kirjallisesti. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Koulutuspaikka

Scandic Park Helsinki
Mannerheimintie 46
00260 Helsinki

Majoitus

Osallistujat varaavat ja maksavat majoittumisensa itse suoraan hotelliin.

Tilaisuudelle on varattu huonekiintiö hotelli Scandic Parkista. Jokainen varaa huoneensa itse osoitteessa www.scandichotels.fi varaustunnusta BOPH140317 käyttämällä 28.2.2017 mennessä. Huoneita on saatavilla hotellin varaustilanteen mukaan. Huonehinnat 125 €/1 hh/vrk ja 145 €/2 hh/ vrk. Huonehintaan sisältyy buffetaamiainen ja langaton internet.

Kysy lisätietoja

Ilmoittautumiseen ja järjestelyihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä koulutuskoordinaattori Anne Pakkaseen, anne.pakkanen@oph.fi, puh. 029 533 1346.

Sisältöön liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä koulutussuunnittelija Kati Korhoseen, kati.korhonen@oph.fi, puh. 029 533 1292.