Digioppimisen areena

Loading Loading...

Ajankohta 7.12.2017 - 8.12.2017
Aika
Kesto
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


Tavoite

Lisätä laaja-alaisesti osallistujien pedagogista tieto- ja viestintäteknologiaosaamista. Tarjota osallistujille mahdollisuus nähdä ja kokeilla erilaisia tvt:n opetuskäyttöön kehitettyjä menetelmiä, työtapoja, laitteita, sovelluksia ja oppimateriaaleja. Levittää tietoa kehitetyistä tvt-ratkaisuista sekä luoda foorumi, joka kannustaa verkostoitumaan ja jakamaan ideoita.

Kohderyhmä

Digioppimisen areenan ohjelma keskittyy varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen näkökulmaan. Kohderyhmänä ovat varhaiskasvatuksen työntekijät, esi- ja perusopetusta sekä ammatillista tai lukiokoulutusta antavat opettajat, rehtorit, sivistystoimenjohtajat sekä muut tieto- ja viestintäteknologian opetuskäytöstä kiinnostuneet asiantuntijat.

Teemat

Käytännön esimerkkejä kehitetyistä menetelmistä ja toimintamalleista. Toiminnallisia työpajoja, teoriaa tieto- ja viestintäteknologian opetuskäytön alueelta sekä kokeilualue, jossa osallistuja pääsee itse tutustumaan erilaisiin menetelmiin, laitteisiin, ohjelmiin ja oppimateriaaleihin. Areenaan osallistujan on hyvä tuoda mukanaan tabletti tai kannettava tietokone.

Ohjelma

Tilaisuuden ohjelma löytyy valmistuttuaan sivun oikeassa ylälaidassa olevan linkin kautta.
to 7.12.2017 klo 12.00-21.00
pe 8.12.2017 klo 8.30-16.00
***
Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia. / Programändringar är möjliga.

Ilmoittautuminen


Peruutusehdot

10–3 päivää ennen tilaisuutta tehdystä peruutuksesta veloitamme 30 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen tai jätetään kokonaan tekemättä, perimme koko osallistumismaksun, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta poisjäännin perusteeksi. Peruutus tehdään kirjallisesti. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.
***
Om annulleringen har gjorts 10–3 dagar före evenemanget uppbärs 30 % av deltagaravgiften. Om annulleringen har gjorts senare eller deltagandet inte alls har annullerats och deltagaren inte kan uppvisa ett läkarintyg som förklarar frånvaron, uppbärs hela deltagaravgiften. Annulleringen ska göras skriftligen. Vid förhinder kan deltagaren bytas ut.

Koulutuspaikka

Messukeskus
Messuaukio 1
00521 Helsinki

Kysy lisätietoja

Ilmoittautumiset ja järjestelyt: koulutussihteeri Helena Ruotsalainen, helena.ruotsalainen@oph.fi ja puh. 029 533 1186
Anmälan och arrangemang, vänligen kontakta utbildningssekreterare Helena Ruotsalainen, helena.ruotsalainen@oph.fi, tfn 029 533 1186

Sisältötiedustelut: koulutussuunnittelija Sari Stalder, sari.stalder@oph.fi, puh. 029 533 1295
Innehållsfrågor: utbildningsplanerare Sari Stalder, sari.stalder@oph.fi, tfn 029 533 1295